📷 Edzőpark létesült Kiszomboron

Az óvoda melletti játszótér bővítéseként kültéri játszó- és fitnesz eszközöket helyeztek ki egy pályázat segítségével Kiszomboron. Az ünnepélyes átadás péntek délután volt, amin részt vett az év elején váratlanul lemondott polgármester, Szegvári Ernőné is.

A Szegedi utcai játszóter eddig is megvolt, most új sporteszközöket építettek be. Az edzőparkot Szirbik Imre alpolgármester adta át. Köszöntőjéből kiderült: az 5,9 millió forintos pályázat 2019. májusában kedvező elbírálást kapott, ennek részeként összesen 16 eszközt és 2 hintát telepítettek. Az önkéntes munkákkal és az önkormányzat által átvállalt munkákkal bő 900 ezer forinttal csökkent a pályázat önereje.

Az önkormányzat 2016 augusztusában adott be pályázatot egy gumi burkolatú sportparkra, ez is támogatásban részesült és még az idén megvalósul.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Négy éve nyílt a Széchenyi téri Pingvin patika Makón

A Széchenyi téri Pingvin patika (elődje a Korzó gyógyszertár) nemsokára négy éve működik Makó belvárosában.A kis patikából egy nagyobb tágasabb gyógyszertár lett, ahol jelenleg egy szakgyógyszerész, egy gyógyszerész és négy szakasszisztens dolgozik. A gyógyszertár részt vesz a Makó és környékét ellátó ügyeleti és készenléti rendszerben is – olvasható az áprilisi Pingvin magazinban.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink