Egy éves lett a Mindenki Magyarországa Mozgalom

Ennek alkalmából összegyűltek a mozgalom koordinátorai az ország minden pontjáról – számoltak be róla a közösségi oldalukon.

A Mindenki Magyarországa Mozgalmat egy évvel ezelőtt azzal a céllal indították, hogy a 2019-es őszi önkormányzati választáson megvalósuljon a teljes ellenzéki összefogás, minden településen egy polgármester-jelölt induljon a kormánypártival szemben és a körzetekben is egy közös jelölt legyen.

Az októberi eredmények áttörést jelentettek a NER történetében, először ért el komoly sikert az ellenzék – a recept működött. Különösen nagy jelentőségű volt a jászberényi megismételt választás, ahol a felbőszített polgárok bebizonyították, hogy a kétharmaddal uralkodó, hatalmával rendszeresen visszaélő Fidesznek legfeljebb egyharmados támogatottsága van.

A Kossuth körök több ezer aktivistával vettek részt az ellenzék megszervezésében, plakátolásban, pultozásban, közösségi média-tevékenységben és szavazatszámlálásban, erős közösségek formálódtak és komoly tapasztalatok halmozódtak fel.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom 2022-ben is a pártok és civilek összefogásában látja a siker receptjét.

A mozgalom teljes évértékelőjét itt lehet elolvasni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink