Egy földeáki tolvaj 2 deci körtével a gyomrában és 23 üveg alkohollal menekült a rendőrök elől

Betört egy hódmezővásárhelyi üzletbe egy földeáki férfi, ahonnan készpénzt és alkoholt próbált lopni, azonban a rendőrök menekülés közben elfogták.

A megalapozott gyanú szerint egy 27 éves földeáki férfi 2023. február 13-án este egy bitumendarabbal betörte egy hódmezővásárhelyi bolt bejáratát és bemászott az üzletbe. A bolt kasszájból kivett több mint 10 ezer forintot, megivott egy 2 deciliteres császárkörte szeszesitalt és további 23 különböző alkoholt táskába rakott, majd menekülni próbált. A rendőrök a helyszínen, az üzletből való távozás közben elfogták a betörőt és a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra előállították.

Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink