Egy házilag barkácsolt vontatórúd kötötte össze a két autót

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök súlyos balesetet előzhettek meg azzal, hogy egy szabálytalan járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból az M5-ös autópályán

A megyei rendőr-főkapitányság ügyeletére szerdán reggel érkezett bejelentést arról, hogy a sztrádán Szatymaz közelében, egy bolgár honosságú autó egy másikat veszélyes módon vontat, a vontatmány be-be csellen a sávok között. A kiérkező járőrök a sztráda 158-as kilométerszelvényében állították meg a szerelvényt. Megdöbbenésükre a két autót egy barkácsolt vontatórúd kötötte össze. A rendőrök a szerelvényt haladéktalanul lekísérték az autópályáról ezzel megszüntetve ott a balesetveszélyt, majd a járműveket szétkapcsoltatták. A járművezetőkkel szemben a rendőrök helyszíni bírságot szabtak ki.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Szalagot kaptak a makói Kerisek is

Február 8-án a Keri szakképző iskola tanulóinak tűzték fel a végzősöknek hagyományosan járó kék szalagot, annak jelképeként, hogy képzésük utolsó szakaszába léptek.

Tovább »

A nap idézete

60 éve született Détár Enikő, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Déryné-díjas magyar színésznő, szinkronszínész, előadóművész.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink