Nívós egyetemi ösztöndíjat kapott a makói Keri volt diákja

A Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium volt diákja, Ádók Eliza, aki középiskolai tanulmányai során kiemelkedett iskolai és versenyeredményeivel, sikereit tovább gyarapítja az egyetemen is. Eliza kiválósági díjat vehetett át a Luca Pacioli Kiválósági Díj pályázatán, amelyet hat tanuló nyert el – tájékoztatta a Csípőst a makói iskola.

A Luca Pacioli Egyesület minden évben pályázatot hirdet azon – felsőoktatási intézménybe felvételiző – hazai és külhoni diákok számára, akiknek anyagi támogatásra van szükségük, emellett tehetségesek és elhivatottak felsőfokú szakmai tanulmányaik megkezdése iránt.

Az egyesület fontosnak tartja, hogy a pályázatot elnyert diákoknak nem csupán pénzügyileg, hanem szakmailag is támogatást nyújtson. Céljuk, hogy a sikeres pályázók mentorálásával hozzájáruljanak szakmai fejlődésükhöz.

Eliza jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának Pénzügy-számvitel szakos elsőéves hallgatója. Volt iskolája nagyon büszke rá és köszöni, hogy sok éven át éven öregbítette az intézmény hírnevét – közölte a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium igazgatója, Papós András.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »