Egy járműben alvó férfit fosztottak ki Szegeden

Egy járműben alvó férfitól vette el az értékeit egy helybeli fiatal Szegeden. Kifosztás miatt indult ellene eljárás.

A feltételezett elkövető 2020. szeptember 7-én hajnalban a belvárosban sétálva figyelt fel a személygépkocsijában alvó sértettre. Kinyitotta a jármű ajtaját, majd átkutatta az utasteret, eközben magához vette a férfi bankkártyáját, hátizsákját, illetve nagyértékű mobiltelefonját is. Ezt követően távozott. A sértett csak órákkal később – miután felébredt – vette észre értékeinek hiányát, ezután bejelentést tett a rendőrségen.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a városban elfogtak és a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Kihallgatásán a fiatal beismerő vallomást tett, ellene kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

402 éve született Zrínyi Miklós, gróf, horvát bán, Zala és Somogy vármegyék örökös főispánja, nagybirtokos főnemes, költő, hadvezér és politikus, hadtudós.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makói, nagylaki, kiszombori rendőr kapott elismerést

A Rendőrség napja alkalmából a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság több munkatársa is elismerésben részesült. Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok megyei rendőrfőkapitány a 2022. április 29-én, Szegeden rendezett ünnepségen az országos elismerésekhez is gratulált.

Tovább olvasom »