📺 Egy kiszivárgott videón Orbán Viktor a semminek integetett a vonatról

A miniszterelnök pár napja Szerbiában járt Alexander Vucic köztársasági elnöknél. A látogatás része volt a Budapest–Belgrád-vasútvonal már elkészült, szerbiai részének átadása, utána ők maguk is vonatra szálltak – írja az Index.

A portál szerint egy szerb blogger megosztott egy videót, amelyen az látszik, hogy a magyar miniszterelnök

a semminek integet, azt színlelve, hogy egy tömeg várja őt és Vucicot az egyik állomáson.

A vonatútra egy nagyobb stáb is elkísérte őket, ezért lehetséges, hogy az ő kedvükért kezdett el integetni Aleksandar Vucic az egyik állomáson, úgy téve, mintha kifejezetten várnák ott őket az emberek, és a példáját Orbán Viktor is követte. 

Erről jelentetett most meg videót egy szerb blogger, amelyen viszont jól látszik az, hogy a két politikus valójában a semminek integet, ugyanis alig lézengett pár ember az állomáson, és valószínűleg ők sem tudhatták, hogy kik utaznak azon a szerelvényen. 

A magyar miniszterelnök láthatóan össze volt zavarodva

– kommentelte a blogger a bejegyzés alatt, arra utalva, hogy Orbán Viktor ugyan a szerb elnököt utánozva szintén integetni kezdett, de gyorsan abbahagyta. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink