Egy ló alatt beszakadt egy vadonatúj móló a Maroson

Kedden a gyulafehérvári Maros-parton egy lovat kellett kimenteni, amely óvatlanul rásétált egy, a Maros partján nemrég megépített mólóra, amely beszakadt alatta – számolt be róla a főtér.ro.

Az eset jól végződött, a móló roncsai között rekedt, szügyig a vízben álló lovat emelőkosaras teherautóval sikerült kiemelni. Az önkormányzatnál azonban nem lehetnek boldogok, hiszen egy több százezer lejes beruházásról van szó.

A város vezetése két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy a folyó partján szabadidőközpontot alakít ki, így a móló ennek az üdülőövezetnek képezné a részét, ahol a csónakok, illetve a kajakosok kiköthetnek – számolt be a Főtér.

A beruházás közel 370 ezer lejbe került a városnak, a vissza nem térítendő finanszírozás értéke pedig 407 ezer lej, emellett Gabriel Pleşa, a város polgármestere is elismerte, hogy a munka nem lett túl jó minőségű.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink