Egy makói férfi ellopott egy telefont Szegeden, majd meg is ütötte a tulajdonosát

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy makói férfival szemben, aki előbb eltulajdonított egy mobiltelefont a Tisza-parti városban, majd meg is ütötte annak tulajdonosát, amikor az kérdőre vonta őt.

A gyanúsított 2019. június 1-jén nem sokkal 6 óra előtt Szeged belvárosában találkozott a sértettel, akinek a nadrágzsebéből kivette a mobiltelefonját, és azt a saját ruházatába rejtette. Mikor a tulajdonos megpróbálta visszaszerezni a telefont, a terhelt többször megütötte, hogy megakadályozza ebben.

A sértett a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta támadóját, akit a járőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették a 30 éves férfit, és az illetékes bíróság 2019. június 3-án elrendelte letartóztatását.

A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: 9 éves rekord dőlt meg, 6,5%-ra nőtt az éves infláció októberben

Októberben a fogyasztói árak átlagosan 6,5 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál – adta közre gyorstájékoztatójában kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A jelentésből szintén kiderül, hogy az elmúlt egy évben az üzemanyagok, illetve a szeszes italok, dohányáruk ára emelkedett jelentősen. A fogyasztói árak pedig egy hónap alatt átlagosan 1,1 százalékkal nőttek.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »