Egy napon belül elkapták a szegedi gépkocsifeltörőt

A szegedi rendőrök elfogtak egy helybeli férfit, aki feltört több személyautót a Tisza-parti városban. Lopás miatt kell felelnie.

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2020. április 14-én éjszaka figyelt fel öt személygépkocsira, amelyek egy belvárosi ingatlan előtt parkoltak. Miután meggyőződött arról, hogy senki sem látja, betörte a járművek ablakait és átkutatta azokat. Egy rádiós magnót, valamint több akkumulátort szerelt ki az autókból, majd távozott.

A nyomozók az adatgyűjtés során 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit elfogtak, majd a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. A 23 éves férfi gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett, vele szemben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu, fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Az elmúlt 4 évben titkolták a kórházi fertőzések adatait

2018 nyarán, emberi erőforrások miniszterévé kinevezése után nem sokkal Kásler Miklós a kórházi fertőzéseket nevezte meg az egészségügy egyik legakutabb problémájának, egyben azok visszaszorítását az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának – emlékeztet a 444, ami arra is felhívja a figyelmet, hogy ez nem hogy nem történt meg, de az adatok transzparenciája és valóssága körül is számos probléma akadt.

Tovább »

2020-ban nettó 160 ezer forint volt az átlagbér Makón

2020-ban az egy főre jutó havi nettó átlagkereset hazánkban 210 585 Ft volt (ez 21%-kal alacsonyabb, mint a KSH által közölt, szűkebb körre vonatkozó adat (268 405 Ft). A GKI Gazdaságkutató Zrt. a NAV adatait felhasználva megvizsgálta a nettó keresetek alakulását a COVID járvány első évében. 

Tovább »

kapcsolódó cikkeink