Makói fideszes képviselő: ,,nagyon sokan a kórházban parkoltatják idős hozzátartozójukat”

Mágori András szerint ,,azok sivalkodnak most a legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk.”

A magát független közéleti hírportálnak tartó, de fideszes csócsőként működő makohirado.hu Facebook oldalán az egyik cikkhez szólt hozzá a kormánypárt makói és megyei képviselője:

 

124 ágyat biztosan fel kell szabadítani Makón

Április 19-ig összesen 32 924 kórházi ágyat kell szabaddá tenni, hogy fogadni tudják a koronavírusos betegeket a tömeges megbetegedések időszakában, ez a kórházi kapacitások 50 százaléka – írja a központi tájékoztató honlap. Mint arról beszámoltunk, számításaink szerint Makón ez 124 ágyszámot jelenthet.

DK: Mágori András kérjen bocsánatot!

Mucsi Tamás önkormányzati képviselő közleményt adott ki, melyet változtatás nélkül mutatunk:

Mágori András a Fidesz frakcióvezetője azon véleményének adott hangot, hogy helyes, ha betegeket tesznek ki a kórházból.

 

Úgy fogalmazott: “nagyon sokan a kórházban parkoltatják a lábukról leesett idős hozzátartozójukat, azok sivalkodnak most legjobban, hogy pár hétig, hónapig gondoskodni kell róluk.”

 

A Fidesz frakcióvezetője az empátia teljes hiányáról adott számot. Érzéketlen véleményével megbántotta a betegeket és hozzátartozóikat egyaránt. Az otthonápolás munka! Az ellenzék régóta küzd azért, hogy elismerjék az otthonápolást végzők áldozatos munkáját.

 

Mágori Andrásnak bocsánatot kell kérnie az érintettektől!

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

,,A vakot (…) átvezetik az utcán, a bénán is segítenek, de a dadogóst mindenki csak kiröhögi.”

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »