Egy tornán öt érmet nyert Sebők Árpád

Évzáró versenyt rendezett a szegedi Senior Atléták Klubja szombaton. A megmérettetésen részt vett a makói veterán atléta, Sebők Árpád is, aki öt éremmel tért haza. 

Száz, kétszáz és nyolcszáz méteres síkfutáson első lett, távolugrásban és háromezer méteren második a 72 éves makói sportoló. Ezzel ő lett a torna legeredményesebb versenyzője, kupát is kapott érte.

Az Etelka-soron helyt adó megmérettetés volt tehát az évadzáró. Meglepés, ám mégis jó dolognak számít, hogy a kedvező időjárás miatt még szabadtéren tudták megrendezni, annak ellenére, hogy november van.

(fotó: archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink