Egyetlen egy nemátalakító műtétet sem végeztek kiskorúakon Magyarországon

Az országgyűlési választásokkal egy időben lesz egy gyermekvédelminek mondott népszavazás is hazánkban. A szocialista Korózs Lajos írásban fordult a konkrét számok/adatok érdekében Kásler Miklós humánminiszterhez, és feltette a kérdést: Mennyi nemátalakító kezelést végeztek kiskorúakon az elmúlt években?

A tárcavezető nevében válaszoló Rétvári Bence államtitkár egyetlen egy nemátalakító műtétről sem számolt be. 

Azt viszont megtudhattuk, hogy ,,Svédországban 1500 százalékkal megnőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik kisfiúnak tartják magukat. Tizennyolcszor több kiskorú kért nemi átalakítást 5 év alatt. Az USA-ban orvosi szakvélemény ellenére is kötelező elvégezni a nemi átalakító műtéteket, akár gyerekeken is.”

Rétvári Bence válaszában visszakérdezett, vajon ,,Önök” (Kik? Korózsék? – a szerk.) ilyen jövőt képzelnek-e el Magyarországon. Hozzátette azt is, ,,a népszavazással meg akarjuk védeni az összes magyar gyermek jövőjét. A tét óriási, soha nem látott nyomás nehezedik ránk, és eszközül Soros és Brüsszel a gyermekeket használja fel, Önök pedig ehhez asszisztálnak.”

A parlamenti választással egy időben, április 3-án kaphatunk egy ívet az alábbi kérdésekkel is:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink