A Londoni körúton árulta a marihuánát és a ,,kristályt”

A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve elfogtak egy férfit aki Szegeden, a Londoni körúton árult kábítószert és új pszichoaktív anyagokat.

A rendőrök 2022. március 8-án vették őrizetbe a gyanúsítottat. A megalapozott gyanú szerint a 25 éves szegedi férfi az otthonában árulta a marihuánát és a “kristály” fantázianevű anyagot. Vásárlói között 18 éven aluliak is akadtak. A Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság bevetési egységével együttműködve a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntette és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök az ügyészségen kezdeményezték a férfi letartóztatását.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »