Egygólos mérkőzésen kapott ki a bajnok Makó FC

Szombaton rendezték meg a Csongrád-Csanád megyei első osztály 25. fordulóját, melynek során a Makó FC a Szeged Grosics A. II.-vel csapott össze az Aradi téri Sportcentrumban. A hazai csapat a mérkőzés előtt ünnepélyes keretek között megkapta a bajnoki címért járó érmeket és kupát, illetve külön kitüntetésben részesült Ádok János is – tájékoztatta szerkesztőségünket a makói csapat.

Az éremátadó után a mérkőzésé volt a „főszerep.” A pályára kilátogató szurkolók iramos, harcias, messze nem a megye első osztályban megszokott színvonalú találkozót láthattak, hiszen a 8 NB II-es játékost felvonultató vendégek abszolút partiban voltak a bajnokkal szemben. Az első félidőben a makóiak voltak valamivel meggyőzőbbek, ám nem sikerült betalálniuk a Szeged kapujába.

A második félidőre viszont teljesen egálban volt a két gárda, jórészt a pálya középső harmadában zajlottak a párharcok, komolyabb helyzetig nem jutott el egyik csapat sem. A makóiaknak a 73. percben jött a hidegzuhany, Bitó iramodott meg a hazaiak kapuja felé, akinek a labdája utat talált a hálóba. Erre már nem sikerült válaszolni Siha Zsoltéknak, akik még a maradék negyedórában próbálták döntetlenre hozni a mérkőzést, de ez nem sikerült. Ezzel megszületett a Makó FC első pontnélküli mérkőzése a szezonban. Végeredmény: Makó FC- Szeged Grosics A. II. 0-1.

A Makó FC következő és egyben utolsó  ellenfele a Tiszasziget csapata lesz 05.29.-én 17:30-as kezdettel a tiszaszigeti sportpályán.

Makó FC – Szeged 2011 Kft. II 0-1 (0-0)
Megyei I. osztály, 25. forduló. Vezette: Szalai Szabolcs István (Fodor, Kádár)

Makó: Garamvölgyi – Belanka, Tamaskó, Juhász (Sirokmán 77′), Buzási, Seres, Babolek, Zámbori, Magyar, Rabecz (Horváth 73′), Pócs. Vezetőedző: Siha Zsolt.
Szeged: Ásványi – Papp, Tóth, Illés, Mészáros (Rózsahegyi 82′), Holcsik (Kapic 71′), Bitó, Lestyán, Varga, Deák, Gréczi. Vezetőedző: Vágó Mihály.

Gsz.: Bitó 73′.
Sárga: Seres 45′, ill. Illés 60′, Tóth 67′, Lestyán 78′, Deák 89′.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

79 éve született Soltész Rezső, magyar énekes, dalszerző, szövegíró, lapkiadó.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink