Egyirányú lesz a Teleki László utca, a Makovecz térre csak a szálloda felől lehet bejutni

A Hagymatikum bővítésének munkálatai miatt forgalmi változások lépnek életbe 2021. június 1-től. Erről Farkas Éva Erzsébet polgármester beszélt azon a sajtótájékoztatón, amire csak a Fidesz-barát sajtót hívták meg, így a Makói Csípős nem kapott meghívást.

A változások szerint a Teleki László utca a Szent János téri körforgalomtól a Szép utca felé egyirányú lesz, félpályás lezárással és 30 km/h-s sebességkorlátozással. A Makovecz téren a Csanád vezér tér felől kétirányú lesz a forgalom a társasházak előtti részig. A parkolók egy részét áthelyezik.

A gyalogos forgalom a Teleki László utcán csak a páros oldalon lesz lehetséges, a fürdő felőli járdaszakasz munkaterület. A Szent János téren a tanuszoda oldalában szintén lezárás lesz, a gyalogosok a másik oldalon közlekedhetnek.

A polgármester tájékoztatása szerint a tervezett változásokat tartalmazó térképet eljuttatják az érintett környék lakóihoz.

Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala

(Kiemelt fotó: Google Maps)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink