📺 Elaludt a volánnál a román sofőr, aki a makói közutas halálát okozta

Elaludt a volánnál és már csak az ütközésre riadt fel – az RTL Híradó szerint ezt állította az a román sofőr, aki kamionjával egyenesen a Közút munkagépének rohant az M43-ason, szerda délután.

Mint az ismert, a makói autópálya-mérnökség 41 éves dolgozója a vezetőfülkébe szorult és már nem lehetett rajta segíteni. A munkások már épp végeztek az aszfaltjavítással a külső sávban, amikor a kamion letarolta a kocsijukat.

Az RTL információi szerint a járművet egy román férfi vezette, fékezés nélkül, 90-el rohant bele a Közút teherautójának. A csatorna úgy tudja, a baleset után elismerte a felelősségét, azt állította, elaludt a volánnál és már csak az ütközésre riadt fel.

A csukott szemmel közlekedő férfi sem a sebességelnyelő nevű eszközt, sem a sebességkorlátozó táblákat nem láthatta. Az elhunyt makói közutas 5 éve dolgozott a társaságnál, a cég gyorssegéllyel segíti a családját és a temetés költségeit is kifizetik.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

220 éve született Bezerédj Amália, aki a magyar irodalomban foglalkozott először a gyermekvilággal.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Mindannyian tehetünk környezetünk védelméért

Az egészségtelen levegőminőség évente több mint 7 millió korai halálesetet okoz világszerte. Emellett a klímaváltozás miatt egyre gyakoribbak az extrém időjárási események, amelyek számos emberi életet oltanak ki – hívja fel a figyelmet oldalán Leitner Szilárd.

Tovább olvasom »