? Elballagtak a kerisek

A középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül – fogalmazott Papós András, a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium megbízott igazgatója az iskola szombat délelőtti ballagásán.

Papós úgy fogalmazott: a ballagás az iskola életének legnagyobb ünnepe. Ténylegesen 37 végzős tanuló van, ők a munkavállalók között folytatják életüket. A többiek számára még nem jött el a ballagás ideje, hétfőn megkezdődnek az érettségi vizsgák. Közülük vannak, akik szakképzésben szeptembertől is ide járnak majd – árulta el.

Egy autós hasonlattal élve kifejtette: a középiskola olyan, mint az autóversenyzés. Rengeteg háttérmunkás dolgozik a sikerért, de a nagy eseményen a végső eredmény annak a kezében van, aki a volán mögött ül. Amíg középiskolába jártatok, sokan dolgoztak azért, hogy most a rajtvonalon álljatok: szüleitek, tanáraitok, az iskola dolgozói. A vizsgáitokon kiderül, mit is kezdtetek a sok támogatással, hogy milyen eredményt értek el, az csak rajtatok múlik – jelentette ki.

Az ünnepségen átadták a Stenger Gizella- és az Angyalsóhaj Alapítvány elismeréseit is.

A ballagáson készült fotóinkat Facebook oldalunkon találják:

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink