Elballagtak a Návay Pulitzer Kollégiumából is

A tanév végén, hagyomány szerint a végzős kollégisták elballagtak abból a városi kollégiumból, ahol Makó négy középiskolájának diákjait kötötte össze az élet – tájékoztatta a Makói Csípőst a HSZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium.

Hétköznapokon négy éven át innen indultak iskolába, így az szinte otthonukká vált. Este a nevelőkkel és szobatársaikkal beszélik meg az aznap történteket, itt dolgozzák fel sikereiket, kudarcaikat, örömöt és bánatot. Ezért a kollégiumi ballagáskor a diákok nemcsak egy intézménytől, hanem az ideiglenes családjuktól is elbúcsúznak.

Az ünnepségen a ballagók a hagyományoknak megfelelően végigvonultak az ismerős folyosókon, ahol az alsóbb évfolyamos diákok sorfala várta őket, hogy elbúcsúzhassanak egymástól. Az ebédlőben meghitt ünnepi műsor keretében emlékezhettek a kollégiumban eltöltött éveikre, a ballagók elköszöntek az itt maradóktól, az alsóbb évesek pedig elbúcsúztatták őket. A négy év eseményeit fényképekből összeállított diasoron is megnézhették a diákok. Végül jó hangulatú ünnepi vacsorával zárult az esemény.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink