Elhunyt a Galamb iskola korábbi igazgatója

Mély megrendüléssel hallottuk a hírt, hogy iskolánk nyugalmazott igazgatója, Hajdu Gábor 79 évesen elhunyt – adta hírül oldalán a Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola.

Hajdu Gábor 1989-tól 2005-ig vezette a Galamb József iskolát. A rendszerváltás után a nagy nehézségekkel szembenéző iskolát Hajdu Gábor legjobb tudása szerint vezette. Vezetői munkája kiegyensúlyozott, megoldásokra törekvő és emberséges volt, melynek köszönhetően az intézményt átvezette a pénzügyi-, a létszámbeli- és a szakmai értékek válságán is – emlékezett az intézményvezetőre az iskola.

Az igazgatósága alatt, 1990. december 1-én, ünnepélyes keretek között a makói születésű Ford konstruktőr, Galamb József nevét vette fel az intézmény. A legnagyobb beruházás a Külső telepen egy új, modern tanműhely felépítése volt. 1989 májusában kezdődött el és 1992-ben készült el – olvasható az iskola honlapján.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink