Makóról indult el a lopott telefon útja

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a négy személlyel szemben, akik egy talált telefont érékesítettek több alkalommal.

A mobiltelefon kálváriája 2021. október 1-jén kezdődött, amikor a készüléket egy makói asszony egy bevásárlóközpontban a fizetést követő csomagoláskor véletlenül összefogta a vásárolt termékekkel és hazavitte. Otthon meglepődve vette tudomásul a mobil jelenlétét, majd élettársával közösen elhatározták: a gyereküknek adják az eszközt. A fiú azt elfogadta, ezt követően egy fehérgyarmati férfival két tévére cserélte el. Az ügylet során mindkét fél tudta, hogy a telefon véletlenül került a birtokukba, az más tulajdona. A mobil sorsa itt még mindig nem teljesült be, ugyanis annak újdonült használója büszkén mutogatta barátainak új szerzeményét, nem titkolva annak történetét sem, mikor ismerősei közül valaki szemet vetett rá; a készülék újfent csere tárgyát képezte.

A rendőrség a telefon tulajdonosa által megtett feljelentés alapján indított eljárásban a szükséges adatgyűjtést elvégezte, az ügyet kisebb értékre elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt küldték meg az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

91 éve hunyt el Ferenczi Sándor orvos, pszichoanalitikus, a magyar pszichoanalitikai iskola megteremtője.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink