Makóról indult el a lopott telefon útja

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a négy személlyel szemben, akik egy talált telefont érékesítettek több alkalommal.

A mobiltelefon kálváriája 2021. október 1-jén kezdődött, amikor a készüléket egy makói asszony egy bevásárlóközpontban a fizetést követő csomagoláskor véletlenül összefogta a vásárolt termékekkel és hazavitte. Otthon meglepődve vette tudomásul a mobil jelenlétét, majd élettársával közösen elhatározták: a gyereküknek adják az eszközt. A fiú azt elfogadta, ezt követően egy fehérgyarmati férfival két tévére cserélte el. Az ügylet során mindkét fél tudta, hogy a telefon véletlenül került a birtokukba, az más tulajdona. A mobil sorsa itt még mindig nem teljesült be, ugyanis annak újdonült használója büszkén mutogatta barátainak új szerzeményét, nem titkolva annak történetét sem, mikor ismerősei közül valaki szemet vetett rá; a készülék újfent csere tárgyát képezte.

A rendőrség a telefon tulajdonosa által megtett feljelentés alapján indított eljárásban a szükséges adatgyűjtést elvégezte, az ügyet kisebb értékre elkövetett lopás vétségének elkövetése miatt küldték meg az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Változik a forgalmi rend a szegedi klinikáknál

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Északi-Klinikaparkjának területén, az épületek körül úttestfelújítás zajlik. A munka zavartalanságának biztosítása érdekében változik a forgalmi rend is – olvasható az egyetem oldalán.

Tovább »

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Zárva lesz a városháza

Igazgatási szünet lesz az önkormányzatnál december 22. és január 6. között, addig egyablakos ügyeleti rendszerben lehet ügyet intézni néhány órában.

Tovább olvasom »

Makón is gyűjt szeretetcsomagokat az Alföldvíz

Az Alföldvíz az idei évben több olyan jótékonysági kezdeményezéshez csatlakozott, melyek szerény körülmények között élő Békés és Csongrád-Csanád megyei családoknak gyűjtenek adományokat. A beérkezett felajánlásokat továbbítjuk azoknak a szervezeteknek, akik megajándékozzák a rászoruló családokat – olvasható a szolgáltató honlapján.

Tovább olvasom »