Elhunyt Maroslele legidősebb lakója

Sánta Gizellát januárban köszöntötték 105. születésnapján. A szomorú hírről az önkormányzat számolt be szerdán.

Gizi néni élete nagy részében rengeteget dolgozott, családját és ismerőseit segítette mindenben. Ő volt a legkisebb gyermek a családjában, négy idősebb testvére volt. Két lánya, három unokája és négy dédunokája volt. Első munkahelye több mint 10 kilométerre volt otthonától, a megfelelően kialakított közlekedés híján gyalog járt dolgozni minden nap, majd utána haza. Az Újszegedi Kendergyárból ment nyugdíjba. Ezt követően még 15 éven át dolgozott a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola konyháján. Az ő nevéhez kötődik a Szőregi Nyugdíjas Klub megalapítása. Nagyon szerette a virágokat és egészen 95 éves koráig a családja szőregi kertészetében gyomlálta és bimbózta a szegfűket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Magyar-francia kiállítás nyílik Szegeden

2023. szeptember 23-án 18 órakor egy francia-magyar együttműködés alkalmából Fodor Barbarának, Peták Máriának és Molnár Sándornak nyílik közös kiállítása egy ismert francia alkotóval, Yvan Le Soudier-rel a Tiszatáj Szalonban.

Tovább »

Hiába van folyamatban per, az Oktatási Hivatal megszűntnek nyilvánította a Bartókot, mint székhelyet

Amikor azt hiszed, Bartók-ügyben már mindent láttál, hát nem. Legújabb húzás az Oktatási Hivatal részéről történt: a tankerület bejelentése alapján a nyilvántartásban 2023. szeptember 14. napján megszűntnek nyilvánították a Bartók székhelyintézményt – számolt be róla a bartókos szülők jogi képviselője, Kotroczó Béla.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink