Elhunyt Maroslele legidősebb lakója

Sánta Gizellát januárban köszöntötték 105. születésnapján. A szomorú hírről az önkormányzat számolt be szerdán.

Gizi néni élete nagy részében rengeteget dolgozott, családját és ismerőseit segítette mindenben. Ő volt a legkisebb gyermek a családjában, négy idősebb testvére volt. Két lánya, három unokája és négy dédunokája volt. Első munkahelye több mint 10 kilométerre volt otthonától, a megfelelően kialakított közlekedés híján gyalog járt dolgozni minden nap, majd utána haza. Az Újszegedi Kendergyárból ment nyugdíjba. Ezt követően még 15 éven át dolgozott a Szegedi Élelmiszeripari Főiskola konyháján. Az ő nevéhez kötődik a Szőregi Nyugdíjas Klub megalapítása. Nagyon szerette a virágokat és egészen 95 éves koráig a családja szőregi kertészetében gyomlálta és bimbózta a szegfűket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

Az emberek elkezdték felhalmozni az élelmiszert, lejárhat az árstop

A múlt hétvégén nemcsak a szokásos nagybevásárlást végezték el az emberek, hanem az árstopos termékekből is többet vásároltak, elkezdtek felhalmozni, mivel senki sem tudja, hogy a jövő héttől megszűnik-e az árstop, amelynek hatására hatalmasat drágulnának ezek a termékek – írja a Portfolio.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »