Elismerő oklevelet kapott Fodor Ferenc

Hétfőn tartotta ülését a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) Küldöttgyűlése Szegeden, a Kamarai Székházban. Az eseményen több díjat is átadott a gazdasági önkormányzat. A Makói Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Fodor Ferencnek, az Esc Elektronikai Számítástechnikai Kft. alapítójának.

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Iparért Díjat Sebők-Papp Imre, a HK-Ceram Kft. ügyvezetője; a Kereskedelemért Díjat Makó László, a Waldorf 2000 Kft. ügyvezetője; a Szolgáltatásért Díjat Feketű Béla egyéni vállalkozó; a Kézművességért Díjat pedig Szabóné Tóth Hilda egyéni vállalkozó kapta meg.

Térségi elismeréseket is osztott a gazdasági önkormányzat. A Hódmezővásárhelyi Városi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Dékány Tamás kereskedő részére, aki sport és játékboltokat üzemeltetett a településen. A Kisteleki Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Sági Mihály, a Sági Transzport Bt. alapítója és tulajdonosa részére. A Mórahalom Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Török György, az Elzett-Certa Kft. ügyvezető igazgatója részére. A Szentesi Térségi Szervezet elismerő oklevelét a Ferroép-Plusz Kft. kapta. A Makói Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Fodor Ferencnek, az Esc Elektronikai Számítástechnikai Kft. alapítójának. A Csongrádi Térségi Szervezet elismerő oklevelet adományozott Batka Zoltán, a Roba-Tisza Zrt. korábbi vezérigazgatója részére.

Fotó: CSMKIK

A járványhelyzet miatt a megszokott márciusi időpont helyett a küldöttgyűlésen adták át a Dr. Csada László Díjakat. Közigazgatási területen végzett munkájáért Bereczkiné Kovács Erzsébet, a Szegedi Szakképzési Centrum Krúdy Gyula Szakképző Iskola kiemelkedő aktivitású pedagógusa; civil területen Varga Józsefnek, a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület korábbi elnöke; míg vállalkozási területen végzett tevékenységéért dr. Szeri István, a Tisza Volán korábbi vezérigazgatója, a CSMKIK tiszteletbeli elnöke, korábbi elnöke kapta meg az alismerést.

2020-ban Összesen négy Kézműves Remek díj jutott Csongrád-Csanád megyébe. A hódmezővásárhelyi Tóth Mihály Györgyné fazekas, népi tárgyalkotó iparművész, a Szeged-Tápéról pályázó Telekné Tóth Ilona, a csanádpalotai Nagy Péter kötélgyártó kisiparos és a szegedi Szutor Gabriella tervezőgrafikus pályamunkája kapta meg az elismerést. 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gyógykezelés után nem tért vissza a börtönbe

A férfit a rendőrség már másnap elfogta és előállította. A járási ügyészség fogolyszökés bűntette miatt emelt vádat, és indítványozta, hogy a férfival szemben a bíróság a bűnösség beismerése esetére további 30 nap elzárást szabjon ki – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség.

Tovább olvasom »