Elkaptak egy ötszörösen körözött férfit, aki nem akart bevonulni a Csillagba

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai elfogtak egy ötszörösen körözött férfit, aki nem akarta megkezdeni többéves szabadságvesztését.

A beavatkozók – a szegedi nyomozók információi alapján – 2021. szeptember 9-én, a hajnali órákban, egy felsőpakonyi rejtekhelyen fogták el a többszörösen körözött férfit. Vele szemben egyebek mellett, embercsempészés, hivatalos személy elleni erőszak és ittas vezetés elkövetése miatt adtak ki elfogatóparancsot.

A rendőrök a férfit a Szegedi Fegyház és Börtönbe szállították, ahol megkezdte, mintegy négy és fél éves börtönbüntetését.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább olvasom »