Örökbefogadó napot tart a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is részt vesz a Rókusi Családi Napon. A szombati rendezvényen minél több örökbefogadható cicának szeretnének gazdát találni.

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete is részt vesz a Rókusi Családi Napon, Szegeden. Szeptember 11-én, szombaton, délelőtt 10 és délután 3 óra között, a Pláza-tónál, a standjuknál várnak minden cicabarátot, egy kis kézművességre, színezésre. Szili Éva elnök elmondta, az Egyesület igyekszik minél több védencének gazdit találni, de most elsősorban fiatal cicusokat lehet a helyszínen örökbefogadni. Így, ha jelentkezik a szerető gazdi, örökbefogadási szerződéssel már el is tudja vinni. A helyszínen cicasimogató is várja az állatbarátokat.

A szervezet a helyszínen is fogad adományokat. Mivel elég sok cica várakozik még gazdira, ezért most elsősorban alomra, takarókra, pórázra, száraz és konzerv-eledelre van szükség, de a pénzbeli segítségnek is nagyon örülnek.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

43 éve hunyt el Zelk Zoltán, Baumgarten-, József Attila- és Kossuth-díjas magyar költő, prózaíró, 2012-től a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink