Elkészült a makói ,,kisposta” felújítása

A Kossuth utcai épületen három ütemben dolgoztak.

Farkas Éva Erzsébet polgármester közlése szerint a postahivatalt is magába foglaló épületrész tetőszerkezetének korszerűsítése után a homlokzat renoválása és a nyílászárók cseréje történt meg, utolsó lépésként pedig a belső tér is teljesen megújulhatott. Egy inverteres hűtő-fűtő klímaberendezést is beüzemeltek.

Még a 2019-es önkormányzati választási kampányban Molnár Mónika, közös ellenzéki képviselőjelölt felhívta a figyelmet az épületre, már akkor is probléma volt, ahogy kinézett az önkormányzati tulajdonú épület.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink