Elküldték az úszóedzőt

Hátráltat, az egyesület céljaival ellentétes a munkája, erkölcsi problémák merültek fel vele szemben – ez áll abban a levélben, melyet öten írtak alá Kasza Károly edzővel kapcsolatban és juttattak el a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnökségének. A trénert elküldték.

Kasza Károly lánya rakta fel facebookra az alábbi levelet, melyben többen a klub elnökségét kérik, hogy ,,orvosolják a problémát”. A dokumentum szerint az edző ,,megnyilvánulásaival akadályozza, hátráltatja” a közös munkát és ,,az egyesület közös célkitűzéseit veszélyezteti”,emiatt sok konfliktus helyzet alakul ki, amely ,,sok energiát felemészt és nem vezet eredményre”.

Az edzőt elbocsátották, gyermekei a facebookon adtak hangot elégedetlenségüknek.

53152184

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink