Elküldték az úszóedzőt

Hátráltat, az egyesület céljaival ellentétes a munkája, erkölcsi problémák merültek fel vele szemben – ez áll abban a levélben, melyet öten írtak alá Kasza Károly edzővel kapcsolatban és juttattak el a Hódmezővásárhelyi Vízilabda Sport Club elnökségének. A trénert elküldték.

Kasza Károly lánya rakta fel facebookra az alábbi levelet, melyben többen a klub elnökségét kérik, hogy ,,orvosolják a problémát”. A dokumentum szerint az edző ,,megnyilvánulásaival akadályozza, hátráltatja” a közös munkát és ,,az egyesület közös célkitűzéseit veszélyezteti”,emiatt sok konfliktus helyzet alakul ki, amely ,,sok energiát felemészt és nem vezet eredményre”.

Az edzőt elbocsátották, gyermekei a facebookon adtak hangot elégedetlenségüknek.

53152184

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

15 éve hunyt el Ács Károly (eredeti neve: Kovács Károly) Híd-díjas magyar költő, műfordító, szerkesztő.

Tovább »

Legalább 25 támogatót keres a Makói Csípős

Oldalunk célja a 2015-ös megalapítás óta Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Ezek a célkitűzések veszélybe kerültek, így számítunk azon Olvasóink támogatására, akik fontosnak tartják, hogy működjön Makón kormányfüggetlen sajtóorgánum.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink