Makó FC: újabb hetes

Ismét hét gólt lőtt a Makói Futball Club, ezúttal a megyei magyar kupában. A Szegvár ellen Bartucz Máté, Pataki Viktor, Sarnyai Róbert, valamint Bány Tamás és Kovács Zsigmond kétszer is betalált. A csapat készülhet a harmadik fordulóra.

A megye 3-ban szereplő Szegvár próbált ráijeszteni a vendégekre, hiszen Piti János révén a harmadik percben megszerezték a vezetést. Az öröm nem tartott sokáig, mert Bartucz Máté nyolc perc múlva egyenlített. A következő szűk negyedórában pedig már a továbbjutás kérdését is eldöntötték a Maros-partiak. Pataki, Sarnyai és Bány találatával 4-1-re módosult az állás, majd a csapatkapitány berámolt még egyet, így 5-1-el mentek el szünetre a gárdák.

A folytatásban már nem potyogtak úgy a gólok. Kovács az 50. és a 67. percben beköszönt, ami a végeredményt jelentette. A Forráskút és a Szegvár legyőzése után várja ellenfelét a harmadik körben a csapat.

Szegedma.hu Magyar Kupa, második forduló
FC Szegvár – Makó FC 1-7 (1-5)
jv.:Csöngető Endre (Kőhalmi, Orovecz)

Szegvár: Gyóni – Lőrincz, Rácz R., Gémes, Szilágyi, (Kulcsár 77′) Kiss (Rácz Z. 46′), Ember, Galambosi, Szűcs, Bihari (Gedai 77′), Piti J. (Szabó 63′). Vezetőedző: Lőrincz Balázs
Makó: Gilinger B. – Gilinger M., Sarnyai (Matuz 46′), Pataki, Bakos, Horváth (Juhász J. 46′), Kovács, Bány (Solymosi 46′), Mátó, Bartucz, Vajna (Juhász D. 62′). Vezetőedző: Méhes Tibor

Gólszerzők: Piti J. 3′, ill. Bartucz 11′, Pataki 17′, Sarnyai 20′, Bány 24′ 35′, Kovács 50’67’.
Sárga: Szűcs 90′, ill. Bakos 59′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Megszavazták az egészségügy átalakításáról szóló törvényt

A háziorvosi ellátást és a szakápolást is érintő módosítást fogadott el az Országgyűlés szerdán az egészségügyi törvényen – számolt be az MTI. A háziorvosi és a védőnői ellátást, az alapellátási ügyeletet és a szakápolást is érintő törvénymódosítást fogadott el az Országgyűlés 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal.

Tovább »

A nap idézete

218 éve született Damjanich János (Jovan Damjanić, Staza, ma Horvátország) honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink