Makó FC: újabb hetes

Ismét hét gólt lőtt a Makói Futball Club, ezúttal a megyei magyar kupában. A Szegvár ellen Bartucz Máté, Pataki Viktor, Sarnyai Róbert, valamint Bány Tamás és Kovács Zsigmond kétszer is betalált. A csapat készülhet a harmadik fordulóra.

A megye 3-ban szereplő Szegvár próbált ráijeszteni a vendégekre, hiszen Piti János révén a harmadik percben megszerezték a vezetést. Az öröm nem tartott sokáig, mert Bartucz Máté nyolc perc múlva egyenlített. A következő szűk negyedórában pedig már a továbbjutás kérdését is eldöntötték a Maros-partiak. Pataki, Sarnyai és Bány találatával 4-1-re módosult az állás, majd a csapatkapitány berámolt még egyet, így 5-1-el mentek el szünetre a gárdák.

A folytatásban már nem potyogtak úgy a gólok. Kovács az 50. és a 67. percben beköszönt, ami a végeredményt jelentette. A Forráskút és a Szegvár legyőzése után várja ellenfelét a harmadik körben a csapat.

Szegedma.hu Magyar Kupa, második forduló
FC Szegvár – Makó FC 1-7 (1-5)
jv.:Csöngető Endre (Kőhalmi, Orovecz)

Szegvár: Gyóni – Lőrincz, Rácz R., Gémes, Szilágyi, (Kulcsár 77′) Kiss (Rácz Z. 46′), Ember, Galambosi, Szűcs, Bihari (Gedai 77′), Piti J. (Szabó 63′). Vezetőedző: Lőrincz Balázs
Makó: Gilinger B. – Gilinger M., Sarnyai (Matuz 46′), Pataki, Bakos, Horváth (Juhász J. 46′), Kovács, Bány (Solymosi 46′), Mátó, Bartucz, Vajna (Juhász D. 62′). Vezetőedző: Méhes Tibor

Gólszerzők: Piti J. 3′, ill. Bartucz 11′, Pataki 17′, Sarnyai 20′, Bány 24′ 35′, Kovács 50’67’.
Sárga: Szűcs 90′, ill. Bakos 59′.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »