Ellopták a húsvéti dekorációt Földeák központjából

A jótékony célból felajánlott, földeáki lakosok által (Neparáczki Zoltán, Szecskó Lajos) fából faragott díszeiket, nyuszikat, ládákat valaki(k) eltulajdonították.

Már hagyomány, hogy a művelődési ház melletti üres területet szebbé teszik ünnepekkor, így volt ez a húsvétra készülve is. Azonban hétfőn a már említett esettel szembesültek – erről a Földeáki Művelődési Ház és Könyvtár, Teleház számolt be. Az eltűnt díszek a jurtában, egy elkülönített helyen voltak tárolva. Továbbá a Nacsa Márti által felajánlott világoskék kerékpárnak is nyoma veszett, ez a tavaszi díszítés része lett volna.

Azt kérik, ha valaki(k) tévedésből vették magukhoz a fent említett dolgokat, juttassák vissza részükre, hogy továbbra is díszítésként tudják felhasználni őket. A leírt okok végett a húsvéti dekorációt nem tudják megvalósítani, amíg vissza nem kapják.

A bejegyzés alatti hozzászólásoknál kiderül, hogy vélhetően működnek a biztonsági kamerák, viszont a művelődési ház udvarán és a jurtában nincs kamera.

(Fotó: Földeáki Művelődési Ház és Könyvtár, Teleház oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Már a makói Sparban is elérhető a Munch-ételmentés

Féléves tesztelést követően mostantól valamennyi SPAR és INTERSPAR áruházban bekapcsolódhatnak a vevők a tudatos élelmiszermentés folyamatába a Munch-applikációval, amelyen keresztül akár 66 százalékkal olcsóbban, gyorsan és kényelmesen juthatnak hozzá jó minőségű élelmiszerekhez – írja közös közleményében a SPAR Magyarország és a Munch Europe.

Tovább »

📺 Makói nagycsoportos ovisok a biztonságos közlekedéssel ismerkedtek

Május 16-án indított útjára egy 10 állomásos road-showt a KTI Magyar Közlekedéstudományi és Logisztikai Intézet, az Építési és Közlekedési Minisztérium támogatásával. Ennek részeként nagycsoportos óvodások számára szerveznek közlekedésbiztonsági programokat, ma a hetedik helyszínre érkeztek, Makóra.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink