Elmarad a városi szilveszterezés Szegeden is

Debrecenben, Miskolcon és Szegeden is elmaradnak a szilveszteri városi ünnepségek és tűzijátékok, bár a kormány nem vezetett be korlátozásokat az év végére – tudta meg az RTL Híradó. Jelenleg csak egyetlen korlátozás vonatkozik az év utolsó napjára: az 500 fő feletti rendezvények csak védettségi igazolvánnyal látogathatók. 

Debrecen önkormányzata úgy döntött, hogy bár a kormány nem korlátozza a szilveszteri rendezvényeket, ők megteszik a szükséges lépéseket. „Idén sem tudunk rendezvényeket tartani a főtéren, tehát sem tűzijáték, sem pedig egyéb rendezvény nem tud megvalósulni Debrecenben” – fogalmazott Puskás István, a város alpolgármestere.

Miskolc önkormányzatának szóvivője, Petruskó Norbert pedig arra kérte a város lakosságát, hogy szűk körben ünnepeljenek a járványhelyzet miatt. Szegeden is elmarad a szilveszteri ünnepség, Pécsen pedig csak tűzijátékot tartanak. 

Rusvai Miklós víruskutató a Híradónak elmondta, a javuló járványadatok miatt nem szükséges korlátozásokat bevezetni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

📺 Az OTP bankautomatát telepít Kiszomborra

Az OTP már biztos jön, a szerződést aláírtuk, a helyszínbejárás megtörtént – árulta el Szirbik Imre polgármester a keddi testületi ülésen. Kiszomboron ősszel zárt be a Takarékbank és az ATM-et sem üzemeltette tovább.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink