Elmarad a városi szilveszterezés Szegeden is

Debrecenben, Miskolcon és Szegeden is elmaradnak a szilveszteri városi ünnepségek és tűzijátékok, bár a kormány nem vezetett be korlátozásokat az év végére – tudta meg az RTL Híradó. Jelenleg csak egyetlen korlátozás vonatkozik az év utolsó napjára: az 500 fő feletti rendezvények csak védettségi igazolvánnyal látogathatók. 

Debrecen önkormányzata úgy döntött, hogy bár a kormány nem korlátozza a szilveszteri rendezvényeket, ők megteszik a szükséges lépéseket. „Idén sem tudunk rendezvényeket tartani a főtéren, tehát sem tűzijáték, sem pedig egyéb rendezvény nem tud megvalósulni Debrecenben” – fogalmazott Puskás István, a város alpolgármestere.

Miskolc önkormányzatának szóvivője, Petruskó Norbert pedig arra kérte a város lakosságát, hogy szűk körben ünnepeljenek a járványhelyzet miatt. Szegeden is elmarad a szilveszteri ünnepség, Pécsen pedig csak tűzijátékot tartanak. 

Rusvai Miklós víruskutató a Híradónak elmondta, a javuló járványadatok miatt nem szükséges korlátozásokat bevezetni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

Gázolt a vonat Deszknél

Az Újszeged állomásról 19:07-kor Mezőhegyesre elindult személyvonat (37043) elgázolt egy embert Deszk közelében – adta hírül a Mávinform szombat este.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink