Elmaradt a csoda a Maros partján

A MAK pályán fogadta Békéscsaba U14 és U15 csapatát a Maros-menti Utánpótlás FC.

A délelőtt folyamán először az idősebbek, az U15-ösek léptek pályára – a Krucsó Ákos edzette együttesnek nem hozott szerencsét a Maros partja. Csapatunk 6:0 arányban alulmaradt ellenfelével szemben.

MUFC – Békéscsabai Előre 0-6 (0-2) U15 II.osztály Dél-Kelet, 7 forduló
Jv.:Halász (Kasza, Kozák)

MUFC: Molnár – Csávás, Gulácsi, Horváth R., Nagy R. (Horváth-Varga 47′), Gera, Barna (Horváth M. 57′), Nagy Á., Varga V., Kunos, Zoppé. Vezetőedző: Krucsó Ákos
Békéscsaba: Molnár (Melich 67′) – Sebestyén (Vígh 57′), Kmetykó, Szivák, Szántó (Tolnai 60′), Kardos, Czvalinga M. (Petri 67′), Bús (Szojka 57′), Hajdú (Kintner 60′), Papp (Körömi 41′), Czvalinga Á. Vezetőedző: Szarvas András

Gsz.: Szivák 27′ 32′ 80′, Hajdu 43′, Körömi 45′, Bús 56′.

Sokkal nagyobb lehetőség adódott az Erdélyi Mátyás irányította csapat előtt. A srácok fegyelmezett játékuknak köszönhetően, az első játékrészben két gólos előnyre tettek szert. A fordulást követően elég hamar szépítettek a csabaiak, de volt ereje a makói fiataloknak újra kettővel meglépni. De sajnos a “csoda” itt véget ért, s jött az utolsó öt perc… A fáradó hazai fiatalok a végét nem bírták, s sajnos a két perc alatt kapott két góllal kiengedték a kezükből a győzelmet.

MUFC – Békéscsabai Előre 3-3 (2-0) U14 II.osztály Dél-Kelet, 7 forduló
Jv.:Kasza (Halász, Kozák)

MUFC: Vass – Bódi, Kártyás, Guti T. (Budai 57′), Bartus, Lakatos, Molnár, Hartenstern, Koczkás, Nagy K., Zsótér (Szekeres 76′). Vezetőedző: Erdélyi Mátyás
Békéscsaba: Jakab – Püski (Litavecz 70′, Szenográdi 72′), Uferbach, Piss, Adamik (Melich 41), Nagy G., Cservenák, Szabó D., Czernó, Árgyelán (Kovács L. 65′), Mihályi. Vezetőedző: Vass Lóránt.

Gsz.: Bartus 26′ 33′, Guti T. 54, ill. Jakab 46′, Mihály 77′ 79′.

Mindenesetre ez egy értékes egy pont lehet a csapat részére a végelszámolásnál, ha a fiúk továbbra is ilyen fegyelmezettek lesznek, s ha egy kicsit jobban bírják, mentálisan és fizikálisan.

(Hajdu Szilárd)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

69 éve született Böhm György Jászai Mari-díjas színházi rendező, dramaturg.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink