Élő fákat vágtak ki Gerizdesen

A Soproni utcában (is) élő fákat vágnak ki az utcán – tájékoztatta a Makói Csípőst egyik olvasónk. A kérdésére, miszerint a háztulajdonos tud-e róla azt válaszolták: nem tudják ki a gazda, de nekik van egy listájuk. Ez közterület és kivágják a fákat. (Fotó: Google Maps.)

Olvasónk beszámolója szerint még a kivágott fát is el akarták vinni, pedig a gazda ültette a saját kezével. Legalább a rönköket ott hagyták. Amikor a kivágás történt, a lakó itthon sem volt, nem tudott róla.

A Soproni utcában még a töltés felé is vágtak, tehát nem egyedi esetről van szó. Olvasónk szerint egy tréler, egy aggregátor, egy nyesedék zúzó és két láncfűrész volt a munkásoknál.

Információink szerint a favágást egy külső cég végezte, az önkormányzat megbízásából. A fakivágásról sem a polgármester, sem Csermák Szilvia, Zöld Város Program tanácsnok, sem a város hivatalos oldalán nem olvasható semmi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

73 éve született Rakovszky Zsuzsa, Kossuth-díjas magyar író, költő, műfordító; a Digitális Irodalmi Akadémia alapító tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink