Újabb csalót kaptak el a makói rendőrök

Elfogták azt a csalót, aki pehelypaplant és párnákat vásárolt, de azokat sosem fizette ki.

A rendőrségen 2021. július 24-én tett feljelentést az a Makói férfi, akitől egy ismeretlen paplant és párnákat rendelt, azokat át is vette, viszont sosem fizetett értük. Az elkövető a vásárolt termékek személyes átvételekor a sértett jelenlétében bement egy bankfiókba – mint később kiderült, ennek a bankhálózatnak sosem volt ügyfele – és ügyintézést színlelt. Arra hivatkozva, hogy válófélben lévő házastársával közös bankszámlán kezelik a pénzét, későbbi átutalást ígért az eladónak, ami azonban sosem valósult meg.

A nyomozók az adatgyűjtés során azonosították a csalót, aki a gyanúsítás időpontjában már börtönbüntetését töltötte egy korábban elkövetett bűncselekmény miatt; kisebb kárt okozó csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt kell felelnie.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap témája: Módosították a mérgező gyárakról szóló kormányrendeletet, de nem zárták ki az akkugyárakat

A múlt héten a kormány a háborús veszélyhelyzetre hivatkozva elrendelte, hogy a környezetvédelmi hatóság a jogsértés megszüntetése érdekében határozathozatal helyett környezetvédelmi hatósági szerződést köthet az adott céggel. Azóta pontosították a rendeletet, de az akkumulátorgyárakat továbbra sem zárták ki.

Tovább »

A nap idézete

164 éve született Benedek Elek, magyar újságíró, író, országgyűlési képviselő, „a nagy mesemondó”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Lángszórós Alakulat: milliók mentek el városi rendezvényekre, de a Makó FC tönkretevői bujkálnak

Eddig úgy gondoltuk, hogy nem feladatunk a politikába beleszólni, de a politika beleszólt a csoport életébe. Sajnos városunk vezetése nem képes felelősséget vállalni, sem önállóan dönteni olyan kérdésekben, melyek meghatározzák a városban élők jövőjét – fogalmaztak oldalukon a makói Lángszórós Alakulat tagjai.

Tovább olvasom »