,,Elsivatagosodott” az új játszópark

A 220 millió forintos Igazgyöngyök útja c. uniós pályázat egyik elemeként valósult meg egy új játszópark Makó újvároson. A meleggel nem számoltak.

,,A nemrég átadott Búza utcai új játszótér igencsak megszenvedte a nyári hőséget, a középen található zöldfelület „elsivatagosodott”. A probléma orvoslására alagcsövezés került kiépítésre, melyre most gyönyörű gyepszőnyeg kerül” írta közösségi oldalán Mágori András önkormányzati képviselő (Fidesz) kedden. Az ő körzetében található a park, amit május végén adtak át.

Az átadó ünnepségre a Makói Csípős szerkesztősége nem kapott meghívást. A kormánypárti, KESMA-tag Délmagyarország cikke szerint ,,tíz további helyen lesznek még szerte a városban hasonló, érdekes, a helyiek és az ide látogatók szórakozását szolgáló létesítmények.”

(Fotó: Mágori András József, Makó 2. vk. és Csongrád-Csanád megyei képviselő Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink