Elsőbbségadás táblát kapott a Gilicze István utca

Augusztus végén elsőbbségadás kötelező táblát helyeztek ki a Fűrész-Gilicze sarokra. Bár nagy forgalom nincs, a balesetveszély némileg csökkent.

77315662

Zeitler Ádám önkormányzati képviselőt (Jobbik) keresték meg a lakók, hogy hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a kereszteződést. A városatya közbenjárásának köszönhetően tették ki a táblát. Bár a Gilicze István utcán nincs jelentős forgalom, – hiszen zsákutcában végződik, – a Fűrész utcán rendszeresen nagy sebességgel haladnak az autósok, így az elsőbbségadás szabályai nem voltak tisztázottak, ami balesetveszélyt okozott.

– Az elsőbbséget eddig is megadtuk, a jobbkéz-szabály ellenére. Az utcán legtöbbször csak a lakók közlekednek – árulta el Bánfi János, utcabeli.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »