Nyugdíjas találkozó Kató nénivel

Idén negyedik alkalommal rendeztek nyugdíjas találkozót a Hagymatikumban. A kedvezményes jeggyel számos ingyenes egészségügyi mérésben vehettek részt a szépkorúak, illetve Kató néni, azaz Ihos József műsorát is megtekinthették.

01976227

– Ezen a napon, külön az idősekre szabott programokkal tudunk kedveskedni, remek alkalom, hogy megmutassuk, milyen gyógyászati szolgáltatásaink vannak – ismertette a nyugdíjas-nap lényegét Schneitzer Beáta, a fürdő ügyvezető igazgatója. Mint elmondta: ki lehet próbálni a masszázst, az iszappakolást és a víz alatti tornát is. Tizenegy órától Polgár Joci zenélt az étteremben, majd Ihos József humorista, alias Kató néni szórakoztatta a vendégeket.

A Hagymatikumba kitelepült a Magyar Vöröskereszt is, akik mérésekkel, tanácsadással látták el az érdeklődőket. Mi már másodjára vagyunk itt, jó dolog, hogy vannak ilyen szűrések és az is, hogy ezen a napon ezer forinttal olcsóbban jöhettünk be – mondta a szegedi Tóth János és neje, akik azért a vízben is megmártóztak a mérések végeztével.

98213690

A találkozóra eljöttek a makói FÉG Nyugdíjas Klub tagjai, akik rendszeresen járnak fürdőbe, szerte a megyében. A legutóbbin is voltunk, akkor Aradszky László volt a fellépő. A programok jók most is, egész nap itt leszünk. A masszírozást ki szeretném nagyon próbálni – árulta el özv. Dékány Antalné, klubtag.

A fürdőben egyébként indulnak az őszi akciók is. Ennek része a nyugdíjas-bérlet, mely már megvásárolható és október 1-től november 30-ig érvényes hétköznapokra.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »