Eltűnés miatt keresik a kiszombori Horváth Máriát

A makói rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 58 éves nő megtalálásában.

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözési eljárást folytat a 06040/157/150/2021. számon az ismeretlen helyen tartózkodó Horváth Mária eltűnésének ügyében.  A rendőrségre érkezett bejelentés szerint az 58 éves nő 2021. május 29-én a kora délutáni órákban, kiszombori tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Horváth Mária 160 cm magas, molett testalkatú, ősz haja van, amely hátul kontyba kötött. Szeme színe barna, különös ismertető jelei, hogy lábait húzza, testének jobb oldala béna, továbbá beszédképtelen. Eltűnésekor fekete nadrágot és fehér papucsot viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád Vezér tér 13.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06 80 555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. 

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Egy éves a tram-train, mondjuk ma éppen nem tudott elindulni

A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.A tram-train 2021. november 29-én kezdte meg utasforgalmi próbaüzemét Hódmezővásárhely és Szeged között – emlékeztetett mai közleményében a MÁV. A születésnapot úgy ünnepelte meg a szerelvény, hogy reggel több járat sem tudott elindulni.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink