Elvtársak, vége!

A fent látható címmel nyílt kiállítás a Hagymaház aulájában, ahol választási plakátokat állítottak ki 1990-ből. A tárlatot dr. Sánta Sándor, a rendszerváltás utáni első polgármester nyitotta meg. 

06145969 11258360

Központilag készített és otthon, kézzel írt plakátok, felhívások is megtekinthetők a paravánokon. A politikában már nem aktív szereplők is megismerhetők, így Gilicze János, Mihály Zoltán, dr. Kertész Dezső és Alföldi Géza is. – Makón nem vártuk meg a kommunista blokk felbomlását, megmozdultak a lakosok – mesélte dr. Sánta Sándor a megnyitón.

Mint fogalmazott: határ menti városként nem nagyon fejlesztették Makót, a vállalatok makói fiókjait bezárták, így konkrét problémákról kellett vitázni, érvelni, ígérni. Szerinte Makó jól felkészült a rendszerváltásra, ezt bizonyítja az akkori tizenhárom párt, pártkezdemény is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Rácz Zsófia szerint a kormány bízik a fiatalokban

– A kormányzat bízik a fiatalokban, az ifjúság európai éve során, az intézkedések által hazai és nemzetközi szinten is törekednek a fiatalok pozíciójának erősítésére  – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Tiszafüreden, a Kossuth Lajos Gimnáziumban.

Tovább »

A Tisza Csongrád-Csanád megyei szakaszán irtják a szúnyogokat

A héten összesen 2170 hektárnyi vízfelületet kezelnek a szakemberek a szúnyoglárvák ellen alkalmazott biológiai készítménnyel. A következő napokban a Tisza alsó, Csongrád-Csanád megyei szakaszán légi úton, a Duna menti vizekbe autóról, a nehezen megközelíthető helyeken pedig háti permetezővel juttatják ki a lárvák ellen használt szert – közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink