Energiatakarékosságról a Máltai Szeretetszolgálatnál

Az energiatakarékosság és az energiatudatosság jegyében három előadást, programot szervezett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat makói csoportja. Ma délelőtt a zárórendezvényt tartották. 

47603592 00084715

A legelső találkozót két hete rendezték Makó-Rákoson. – Az itt élő emberek érdeklődőek voltak a napelemek, napkollektorok működése, beszerelése iránt – tudtuk meg Sánta Józsefnétől, a Szeretetszolgálat makói munkatársától. Ezt követően a Máltai Kölyökklubban gyereknek mutatták meg az újrahasznosítás játékos formáját: pl. műanyag flakonok alját levágták, kiöntötték gipsszel, amit utána lefesthettek.

Szombat délelőtt nyílászárókról, napelemekről volt előadás, illetve ,,Hogyan spóroljunk otthon, egyszerűen?” témában.

Makón a ,,Hálózat a közösségért” központi program alapján került sor erre a három rendezvényre.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

Rácz Zsófia szerint a kormány bízik a fiatalokban

– A kormányzat bízik a fiatalokban, az ifjúság európai éve során, az intézkedések által hazai és nemzetközi szinten is törekednek a fiatalok pozíciójának erősítésére  – közölte a fiatalokért felelős helyettes államtitkár hétfőn Tiszafüreden, a Kossuth Lajos Gimnáziumban.

Tovább »

A Tisza Csongrád-Csanád megyei szakaszán irtják a szúnyogokat

A héten összesen 2170 hektárnyi vízfelületet kezelnek a szakemberek a szúnyoglárvák ellen alkalmazott biológiai készítménnyel. A következő napokban a Tisza alsó, Csongrád-Csanád megyei szakaszán légi úton, a Duna menti vizekbe autóról, a nehezen megközelíthető helyeken pedig háti permetezővel juttatják ki a lárvák ellen használt szert – közölte az Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság hétfőn.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink