Évtizedes probléma oldódik meg Kiszomboron

A vasútállomásnál, a Makói és a Kölcsey utca találkozásánál beveszik a ,,balra kanyarodni tilos” táblát, így szabályosan lehet befordulni az állomás mögé. A terelősziget viszont marad.

Bajnóczi János önkormányzati képviselő levélben kérte a Magyar Közutat, vizsgálja felül a vasúti átjáró utáni balra kanyarodás tilalmát. A tilalom hét utca lakóit érinti, akik eddig nagyobb kerülővel tudtak hazajutni, vagy szabálytalanul fordultak be. Bajnóczi leírta, a Kresz tulajdonképpen nem tiltja a balra kanyarodást vasúti átjáró után, az átjáróba pedig csak úgy lehet behajtani, ha biztosítva van a kijárás is – ezek a képviselő szerint adottak.Azt javasolta, rövidítsék le a járdaszigetet, fessenek sárga, vagy piros csíkokat az átjáró mindkét oldalára, így ott nem lehetne megállni.

A Közút röviden válaszolt neki. Azt írják, a kanyarodást tiltó táblát beveszik, viszont a terelősziget megépítése közlekedési hatóság engedély alapján történt, így azon nem változtatnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink