Ez egyre jobb: Varga Ferenc mégsem lesz Makó alpolgármestere

Visszalépett – Farkas Éva Erzsébet tájékoztatása szerint ,,hallgatva a közvéleményre”, miszerint rendes testületi ülésen válasszanak alpolgármestert.

Mint arról beszámoltunk: Czirbus Gábor lemondása után Varga Ferencet nevezte ki alpolgármesternek a polgármester – a veszélyhelyzet miatt egy személyben. A legfőbb érvek azok voltak, hogy fideszes, férfi és a legtöbb szavazatot kapta 2019-ben – erről szintén Farkas Éva beszélt.

Csütörtök este a polgármester egy bejegyzést tette közzé a Facebookon, melyből kiderül, hogy az új alpolgármester kinevezése ,,döntésnek minősül”, azaz nem kellett volna a képviselő-testületnek újra elfogadnia. Majd közlése így folytatódott:

,,Hallgatva a közvéleményre, hogy a következő alpolgármester rendes testületi ülési szavazás keretében legyen megválasztva, a jelölt visszalép. A következő alpolgármester megválasztására a személyéről való egyeztetést követően, az első rendes testületi ülésen kerül sor.”

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. Évi CXXVIII. Törvény 46. § (4)…

Közzétette: Farkas Éva Erzsébet – 2021. január 21., csütörtök

Czirbus lemondása után Farkas Éva korábbi jegyzője, Dr. Bálint-Hankóczy Beatrix úgy reagált: ,,Makón nem csak a jegyzők jönnek-mennek, most az alpolgármester is megy. A lényeg, hogy a “makói modell” működik és a siker titka az, hogy mindenki hibás, csak egyvalaki tökéletes.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Tovább szegényedünk, őszre várható a legdurvább infláció

Az őszi hónapokban tetőzik az infláció, majd ezt követően lassan mérséklődik, 2023 végén visszatér a jegybanki toleranciasávba és 2024 első félévében eléri a 3 százalékos jegybanki célt – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az Inflációs jelentést bemutató online sajtótájékoztatón csütörtökön.

Tovább »

A nap idézete

204 éve született Semmelweis Ignác Fülöp, magyar orvos, „az anyák megmentője”.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Dr. Lantos Péter professzor lesz Makó díszpolgára

Szerdán zárt ülésen döntött arról a testület, hogy Makó Város Díszpolgára kitüntető címet adományoz Dr. Lantos Péter professzor részére, elismerve ezzel egész életművét, mellyel általános elismerést szerzett, és hozzájárult Makó város jó hírnevének öregbítéséhez. Az elismerést az augusztus 20-i ünnepségsorozat részeként adják át.

Tovább olvasom »