Ez történt 2015-ben – Május

[ad 1]

Lassan itt az év vége. Portálunk december 31-ig felidézi a legfontosabb eseményeket, történéseket, amelyek Makón és a térségben történtek. Sorozatunk ötödik részében májust vesszük górcső alá. 

54454222

Kivonult a Raiffeisen Bank

Június 19-én bezárt a Raiffeisen Bank makói irodája – derült ki májusban. A főtéri, csipkesori iroda hiányában az ügyfelek a hódmezővásárhelyi vagy a szegedi fiókban intézik ügyeiket. Ez az osztrák pénzintézet országos leépítéshullámának egyik következménye.

66692011

Útalapot kapott a Vasút sor

A 700 méter hosszúságú út mindkét vége szilárd aszfalthoz csatlakozik. A témát többször szóba hozta a körzet képviselője, Toldi János (Fidesz) és Zeitler Ádám (Jobbik), szavuk elérte célját, az ott lakók nagy örömére.

A városrészben 200-an élnek, ám már húsz éve vártak arra, hogy legalább a ,,fő utca”, a Vasút sor útalapot kapjon. Ennek alja tört beton, a felülete mart, zúzott, tömörített aszfalt.

(fotók: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Enyhül a kánikula a héten

Kánikulával kezdődik a hét, de aztán előbb egy, majd várhatóan még egy hidegfront is eléri az országot, hatásukra pedig több fokkal visszaesik a hőmérséklet. A hét második felében már jellemzően 30 Celsius-fok alatt alakulnak a csúcsértékek, vasárnap néhol csak 20 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink