Farkas Éva 4 éve lett kétharmaddal polgármester

Napra pontosan 4 évvel ezelőtt, 2019. október 3-án a makóiak úgy döntöttek, Farkas Éva Erzsébet vezesse tovább a várost.

Akkor hatalmas többséggel nyerte meg a polgármester-választást, a 6.127 szavazat 67,37 százalékot jelentett, Mucsi Tamásra 2.527-en voksoltak (27,78 százalék), Dorogi Györgyre 441-en (4,85 százalék):

2019-es beiktatásán Farkas Éva ezt mondta:

,,a közgyűlés (Makón nincs közgyűlés, nem megyei jogú város – a szerk.), a vezetésemmel a következő 5 évben minden makói polgár érdekét képviselni fogja.[…] Külön köszönetet kell mondjak azoknak, akik a Fidesz-KDNP jelöltjeit választották. Felismerve, hogy mi békét, fejlődést és együttműködést szorgalmaztunk a városunkban. […] Az elsöprő győzelem alázatra is szólít minket. Soha ne feledjük el, honnan indult közös utunk. […] A győzelem felelősségre is szólít minket.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink