Farkas Éva a Fidesz kongresszusán: Brüsszel, álruhás civilek, illegális bevándorlók

Makó polgármestere felmondta a kötelezőt a Fidesz 30. tisztújító kongresszusán, Budapesten. Az eseményen nem voltak nagy izgalmak, a legvégén újraválasztották Orbán Viktort a párt elnökének. Alelnök lett Kósa Lajos, Németh Szilárd, Kubatov Gábor és Gál Kinga.

Farkas Éva Erzsébet

a Fideszt „hazaszerető, hazájukat féltő emberek egy célra tartó közösségének” nevezte.

„Az elmúlt tizenhárom évben a kormány visszaadta Magyarország büszkeségét, ez ma egy szabad, erős és biztonságos ország, és a magyar családok azt várják tőlünk, hogy ezt a büszkeséget és biztonságot soha többé senki ne vehesse el tőlünk” – fogalmazott Makó fideszes polgármestere.

Beszélt arról, hogy Makón munkahelyet teremtenek, gazdaságot fejlesztenek és közösséget építenek és úgy vezetik a várost, hogy ne adósodjon el. Kitért arra, hogy a brüsszeli bürokrácia nyomást gyakorol Magyarországra az illegális bevándorlók ügyében,

„de mi elképzelni sem szeretnénk, milyen következményei lennének ennek egy dél-alföldi, határközeli kisvárosban, megtapasztalhattuk már 2015-ben”.

Rátért a Fidesz kampánytémájára is, szinte

minden településen ott vannak „az idegen érdekek által támogatott politikusok, sokszor civil szervezetek álruhájába bújva, akik visszatérésükkel az elmúlt években kiharcolt szuverenitásunkat Brüsszel lábai elé helyeznék”.

Hozzátette: „ne engedjük elveszni közös sikereinket, ne engedjük, hogy azok térjenek vissza, akik eladósítottak településeinket”.

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink