A makói katolikus iskolában versenyeztek a legszebben beszélő diákok

Csütörtökön rendezte meg a Makói Katolikus Általános Iskola és Óvoda a Szeged-Csanádi Egyházmegye általános iskoláinak a Kazinczy nevével fémjelzett szépkiejtési versenyt. A térségen kívül Kevermesről, Szentesről és Gyomaendrődről is érkeztek és a 3. és a 4. évfolyamosok mérték össze tudásukat.

,,Nagyon felemelő érzés volt zsűritagként közreműködni az eseményen. Akkor, amikor a nyelvünk sajnálatos módon kezd elsilányosodni, külön öröm, hogy még igény van a szép magyar nyelv ápolására. Ezt a munkát a gyermekeink nevelésével kell elkezdeni, folytatni

– osztotta meg a zsűrizés tapasztalatait Orosné Spák Hedvig.

A már nyugdíjas pedagógus a Makói Csípősnek úgy fogalmazott: élmény volt látni a gyerekek csillogó tekintetét, a boldogságot sugárzó szemeket. Ilyenkor érzi azt a pedagógus , hogy érdemes. Az igazi megbecsülés a gyerekek arca, mikor ragyog az eredményeit megélve. Nagy köszönet jár az iskolában tanító kollégáknak a csodálatos, dicséretet érdemlő szervezésért – tette hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Interaktív táblákkal gyarapodott a makói Návay iskola

Tegnap, Mikulás napján 10 darab okostáblát kapott a fenntartótól a Hódmezővásárhelyi SZC Makói Návay Lajos Technikum és Kollégium, ezzel lényegében megközelítették a 100 százalékos ellátottságot. A jó hírről csütörtökön sajtótájékoztatón számoltak be.

Tovább »

A legtöbb Spar sem nyit ki szenteste napján

A karácsonyi ünnepekre való nyugodt, békés odafigyelés érdekében a SPAR Magyarország december 24-én az INTERSPAR-okat és egyes bevásárlóközpontokban lévő SPAR és City SPAR szupermarketeket kivéve zárva tartja saját üzemeltetésű üzleteinek jelentős részét.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink