Farkas Éva: a magyar- és a makói ellenzék magatartása nem helyénvaló most

Makó fideszes polgármestere szerint a járványügyi helyzetben az ellenzéki pártok már a ,,hatalmi pozíciókat osztogatják egymás között.

,,Az elmúlt időszak megmutatta: a magyar ellenzéknek, városunkban is, a járványhelyzet sem más, mint egy lehetőség, amelytől azt remélik, közelebb juthatnak hatalmi törekvésekhez”

– fogalmazott csütörtöki tájékoztatójában Farkas Éva.

Elmondása szerint az építő jellegű kritikát, vagy a helyzet kezelésére vonatkozó kritikát mindig szívesen fogadják, ez azonban soha nem lehet öncélú. ,,Sem helyben, sem az országos politikában nem helyénvaló ez a magatartás” – jelentette ki.

,,Miközben a magyar kormány a járványügyi helyzet enyhítésén dolgozott, […] addig a hazai ellenzéki pártok már a hatalmi pozíciókat osztogatták és osztogatják jelenleg is egymás között.”

– fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink

Szolidaritást vállaltak a JAG tanárai

Mint az ismert, ma, a pedagógusok világnapján kezdődtek azok a tiltakozások, amelyeket a pedagógus-szakszervezetek és a Tanítanék mozgalom felhívására szerveznek meg tanárok, diákok, szülők és a pedagógusokkal szolidaritást vállalók.

Tovább olvasom »