Farkas Éva: a magyar- és a makói ellenzék magatartása nem helyénvaló most

Makó fideszes polgármestere szerint a járványügyi helyzetben az ellenzéki pártok már a ,,hatalmi pozíciókat osztogatják egymás között.

,,Az elmúlt időszak megmutatta: a magyar ellenzéknek, városunkban is, a járványhelyzet sem más, mint egy lehetőség, amelytől azt remélik, közelebb juthatnak hatalmi törekvésekhez”

– fogalmazott csütörtöki tájékoztatójában Farkas Éva.

Elmondása szerint az építő jellegű kritikát, vagy a helyzet kezelésére vonatkozó kritikát mindig szívesen fogadják, ez azonban soha nem lehet öncélú. ,,Sem helyben, sem az országos politikában nem helyénvaló ez a magatartás” – jelentette ki.

,,Miközben a magyar kormány a járványügyi helyzet enyhítésén dolgozott, […] addig a hazai ellenzéki pártok már a hatalmi pozíciókat osztogatták és osztogatják jelenleg is egymás között.”

– fűzte hozzá.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap idézete

75 éve született Kishonti Ildikó (született: Schnur Ildikó) magyar színésznő.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Vizsgálják a Tisza és a Maros gátrendszerét

A Tisza és a Maros alsó szakaszának településeket, ipari és mezőgazdasági területeket és nem utolsó sorban emberéleteket is védő, 80 kilométeres gátrendszerét vizsgálják a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói roncsolásmentes módszerekkel – tájékoztatta a felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatósága az MTI-t.

Tovább olvasom »