Farkas Éva Erzsébet megint megígérte, hogy mindenki polgármestere lesz

Az mondjuk nem derült ki, hogy a megalázott makói vízmű dolgozókat, a politikai alapon elküldött szakembereket, vagy a szétvert diákönkormányzat tagjait hogyan akarja képviselni. Avagy: elkezdődött az új önkormányzati ciklus, de a szöveg a régi.

A polgármester a szerdai testületi ülésen ismertette a választás eredményét. Ez alapján a 19.002 választásra jogosultból 9.412-en járultak az urnákhoz, ebből 6.127-et kapott Farkas Éva és nyert. ,,Ígérem, hogy meg fogom hálálni ezeket a szavazatokat, amiket irányomba leadtak” – közölte.

Farkas Éva elmondta, hogy ,,összetartó, békés és eredményes közösségépítésre tettük le az elmúlt öt évben a szolgálatunkat. Az elkövetkezendő öt évben is a jelen képviselő-testület tagjaival ezt az összetartó, nyugodt, békés, eredményes közösségépítést szeretnénk megvalósítani” azokkal ,,a szervezetekkel, közösségekkel, akik eddig is a város fejlődését szolgálták.”

Hozzátette, hogy

,,minden makói polgármestereként és képviselőjeként szeretném az elkövetkezendő öt évben meghozni a döntéseket.”

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

A nap témája: Magyarország is támogatja az új szankciókat, még ha mást is állít a kormány

Azzal kapcsolatban, hogy Magyarország ellenzi a további szankciók bevezetését, Peter Stano külügyi szóvivő felidézte Josep Borrell külügyi főképviselő csütörtöki nyilatkozatát, amelyet Borrell 27 (ezt kétszer is elmondta) tagállam nevében tett. Ebben a következő szerepel: ,,partnereinkkel együttműködve a lehető leghamarabb további korlátozó intézkedéseket terjesztünk elő Oroszországgal szemben.”

Tovább »

A nap idézete

77 éve hunyt el Bartók Béla, magyar zeneszerző, zongoraművész, népzenekutató, a közép-európai népzene nagy gyűjtője, a Zeneakadémia tanára; a 20. század egyik legjelentősebb zeneszerzője.

Tovább »

Legyőzte a paksiakat a Makó FC

Egyórányi játék után 2-0-ra vezettek a hazaiak, a paksi erőfeszítések csak a szépítésre voltak elegendőek. A makóiak a középmezőnyben tartózkodnak a tabellán.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink