Farkas Éva Erzsébet megint megígérte, hogy mindenki polgármestere lesz

Az mondjuk nem derült ki, hogy a megalázott makói vízmű dolgozókat, a politikai alapon elküldött szakembereket, vagy a szétvert diákönkormányzat tagjait hogyan akarja képviselni. Avagy: elkezdődött az új önkormányzati ciklus, de a szöveg a régi.

A polgármester a szerdai testületi ülésen ismertette a választás eredményét. Ez alapján a 19.002 választásra jogosultból 9.412-en járultak az urnákhoz, ebből 6.127-et kapott Farkas Éva és nyert. ,,Ígérem, hogy meg fogom hálálni ezeket a szavazatokat, amiket irányomba leadtak” – közölte.

Farkas Éva elmondta, hogy ,,összetartó, békés és eredményes közösségépítésre tettük le az elmúlt öt évben a szolgálatunkat. Az elkövetkezendő öt évben is a jelen képviselő-testület tagjaival ezt az összetartó, nyugodt, békés, eredményes közösségépítést szeretnénk megvalósítani” azokkal ,,a szervezetekkel, közösségekkel, akik eddig is a város fejlődését szolgálták.”

Hozzátette, hogy

,,minden makói polgármestereként és képviselőjeként szeretném az elkövetkezendő öt évben meghozni a döntéseket.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

Bedrogozva verte agyon, majd gyújtotta fel kislányát egy aradi férfi

Mint arról beszámoltunk, egy gyermek részben megégett holttesttét október 31-én találta meg egy aradi temető közelében egy kutyát sétáltató férfi. Az aradi törvényszéki ügyészség megállapította, hogy kábítószer hatása alatt volt tettének elkövetésekor a 23 éves aradi férfi – számolt be róla az aradihirek.ro.

Tovább »

Hamarosan indul a tram-train próbaüzeme

A vasút-villamos a napokban sikeresen teljesítette a hatóság által előírt 50.000 km-es hibamentes tartampróbát. 2021. november 29-től utasforgalmi próbaüzemben elindul a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között – közölte a MÁV szombaton. Április 15-ig a tram-traint minden utas ingyenesen veheti igénybe.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink

Makóról Vásárhelyre viszik a súlyos covidos betegeket

Tekintettel arra, hogy COVID intenzív részleg jelenleg Hódmezővásárhelyen működik, így a makói telephelyünkön ellátott beteg állapotromlása esetén, amennyiben a beteg állapota potenciálisan intenzív terápiás ellátást igényel, úgy Hódmezővásárhelyre kerülnek átszállításra – olvasható a kórház honlapján a tájékoztatás, melyet Dr. Kallai Árpád főigazgató írt alá.

Tovább olvasom »