Farkas Éva gazdasági problémákat említ, majd meghívja a vásárhelyieket a tűzijátékra

Makó polgármestere úgy értesült, hogy Hódmezővásárhelyen nem tudják megtartani a tűzijátékot.

Farkas Éva a következőket írta oldalán: ,,Arról értesültem, hogy Hódmezővásárhely városa idén nem tudja megrendezni a szokásos tűzijátékot. Éppen ezért szeretném meghívni a vásárhelyi polgárokat is, hogy augusztus 20-án látogassanak el hozzánk, ünnepeljünk együtt, legyenek ők is részesei a 21.00 órakor kezdődő fergeteges tűzijátéknak.”

Értekezett még arról, ,,a szomszédunkban zajló háború gazdasági következményeivel szembenézve embert próbáló időszak áll előttünk“, azonban ,,nehéz időkben se feledkezzünk meg a közösségeinkről”, az ünnepek pedig ,,kiszakítanak bennünket küzdelmes és sokszor gondterhes hétköznapjaink sodrából.”

Vásárhelyen valójában nem pénzügyi oka van a tűzijáték elmaradásának. A lakosság megkérdezését követően határoztak úgy, hogy nem tartják meg. Mint az ismert, az ország több településén is hasonlóan döntöttek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Legfrissebb híreink

📺 Ledes közvilágítást építenek ki egész Kiszomboron

A község ezzel a beruházással próbál spórolni, számításaik szerint öt éven belül megtérül – derült ki a keddi testületi ülésen. Elfogadták Bajnóczi János költségcsökkentési javaslatait is és árajánlatot kérnek a mártélyi üdülő tetőszerkezetének felújítására.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink