Farkas Éva: levittük a munkanélküliséget

,,Brüsszeli” forrás, egy uniós pályázat, a Makói Paktum – helyi foglalkoztatási együttműködések kialakítása című projekt zárórendezvényét tartották meg csütörtökön a Korona Konferenciaközpontban.

Ennek fő célja a ,,foglalkoztatás ösztönzésének növelése és a társadalmi együttműködés támogatása volt”. Ennek elérése az önkormányzat, a kormányhivatal, illetve a foglalkoztatás fejlesztésében érintett helyi vállalkozók és egyéb civil szereplők összefogásával valósult meg – fogalmazott oldalán Farkas Éva.

A polgármester azt írta:

Közös sikerünk, hogy Makón és a térségben az elmúlt 8 évben, ennek a pályázatnak is köszönhetően több mint 10 százalékról, 3 százalék alá tudtuk csökkenteni a munkanélküliséget. Köszönjük a magyar kormány támogatását, és a pályázatban résztvevők elkötelezett és kitartó szolgálatát!

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Szeretne a jövőben is olvasni hasonló cikkeket?

A Makói Csípős mögött nem állnak milliárdosok, működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk. A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

A nap idézete

123 éve született Németh László (teljes nevén: Németh László Károly) Kossuth-díjas magyar író, esszéista, drámaíró, műfordító, 1998-tól a Digitális Irodalmi Akadémia posztumusz tagja.

Tovább »

kapcsolódó cikkeink