Farkas Éva: Ne hallgassunk az áltudományos, oltásellenes hangokra!

A polgármester ellátogatott a makói oltópontra, ahol bemutatták neki a regisztráció nélküli oltakozás menetét. Erről Facebook oldalán számolt be.

Mint az ismert, a kormány december 12-ig meghosszabbította az oltási akcióhetet, ezen kívül felkérte az Operatív törzset, hogy dolgozzák ki a lokális oltási akciónapok rendszerét országosan. Farkas Éva közlése szerint ennek konkrét menetéről hamarosan tájékozódhatnak városunk lakói is.

Felhívja a figyelmet, a Makói Oltóponton előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül minden nap reggel 7 és este 19 óra között lehet felvenni a koronavírus elleni oltást. Mind az első, mind a második és harmadik oltás felvételéhez szükséges a TAJ kártyát magukkal vinni, valamint egy űrlapot kitölteni, melyben a Makói Járási Hivatal munkatársai segítenek. A csoportosulás elkerülése végett az önkormányzat egy fűthető várakozó sátrat ajánlott fel, így az esetleges várakozási időt nem szükséges a hidegben töltenünk.

Farkas Éva bejegyzését azzal zárta:

,,Ne hallgassunk az áltudományos, oltásellenes hangokra! Az oltás életet ment! Éljünk vele!”

Jelenleg ötféle vakcina áll rendelkezésre, egyedül az orosz nem kérhető, melyből 200 ezer adagot semmisítenek meg itthon, mert lejárt a szavatossága. A Szputnyik két adagja tavaszi árfolyamon körülbelül hatezer forintba került, így a most megsemmisített oltásokért csaknem 600 millió forintot fizetett a kormány.

(Fotó: Farkas Éva Erzsébet Facebook oldala)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Makói Csípős kormányfüggetlen hírportál. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Donably-n könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi ezer forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legfrissebb híreink

kapcsolódó cikkeink